PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 DOWNLOAD https://dailyuploads.net/d5juqve6zpzg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCus96 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 O co chodzi? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ???????????? Nie rozumiem pytania :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Może jakiś chociażby podstawowy opis? Podanie autora tematu i kilka podglądowych screenów (nie grafik). Skąd mamy wiedzieć, że to nie np. jakiś wirus??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Z tym wirusem to się tak nie rozpedzaj ?? Może i coś w tym jest z tym wirusem ale przykład bez sensu bo równie dobrze mogę zrobić screeny a później wrzucić wirus?? jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie wygrywa ?? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi