NeoCM Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Koledzy. Miał/ ma ktoś styczność z tym telefonem? Moja luba przedłużyła sobie mixa i wzięła ten fon.. Oczywiście idzie do żyda. Biały model. - Musiałem go przetestować, zobaczyć jak się sprawuje. Moje wrażenia: 1. Telefon wygląda fajnie, fajne ma te ukryte przyciski, w noc to fajnie świeci (podoba się) 2. Wyświetlacz - nawet ładne kolory, wyrazisty obraz. 3. Multimedia - głośno gra, odtwarzacz ma wbudowany equalizer, video odtwarza dobrze. 4. Bateria 4000 - używałem ytb przez 40 min i spadł 1% baterii. 5. Zdjęcia... robi wyraźne, oczywiście przy przybliżeniach nie ma co oczekiwać cudów- ale nie jeden LG się chowa przy nim. 6. Słuchawki - douszne, dobrze grają. Powiem wam, że za te kilka groszy - to dobry fon. Aż zaskoczony jestem tym produktem. Płynnie chodzi - pewnie przez brak jakieś touch wiza... Ale o to chodzi w androidzie. Nie czuje się, że ten telefon ma 8 rdzeniowy procek tylko 1 Ghz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Długo się nim bawiłeś? Bateria jest piękna *-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Z dobrą godzinę. Sprawdzałem funkcje. Telefon lepiej wypada na tle niszowych LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hej. Czy mógłby mi ktoś pomóc??? Strasznie przeszkadza mi to, że wyświetla się treść smsa na ekranie blokady. Czy można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 W ustawieniach/ Ustawienia blokady - tam powinny być opcje wyświetlania komunikatów. Może się to inaczej nieco nazywać, niż napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwoj79 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja mam fona od Czerwca. Jak dla mnie spisuje się znakomicie, jedyny minus nie moge aktualizacji przeprowadzać jedynie z karty pamięci.Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Klewin Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Na ogół fajny, mam go ponad 2 lata, ale po jakimś czasie zaczyna się zacinać, asystenta Google nie ma chociaż powinien być.Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi