NeoCM Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) [EMUI THEME] Tematy z Huawei P9 Macie możliwość zainstalować sobie motywy z HUAWEI P9 Instrukcja: Pobierz ZIP Wypakuj go na PC Podłącz telefon w trybie USB Przenieś pliki do folderu HWTheme Dla pewności wyłącz i włącz telefon Działa dla wersji 3.1 i nowszych Pobierz: http://catshare.net/FfomzzgoxAIjFcWn/Huawei_p9.zip Edytowane 18 Maja 2016 przez NeoCM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @ NeoCM EMUI, nie EMIU ;-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @NeoCm dlaczego nie mogę pobrać tych motywów ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka @NeoCm takie coś mi się wyświetla na catshare Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ten hosting catshare mógł byś zmienić :-D Wysłane z mojego KIW-L21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Już udało się ściągnąć Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zmieniłem literówkę. ^^ tam akurat wrzuciłem, nie raz mam premium - A motywy z P9 są nawet ładne. Ikony z niektórych są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pozwól że jak będę w domu to dodam drugi hosting Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 https://drive.google.com/uc?export=download&id=0B83U_cQfZNnHckkzRjN5U2llb00 to jest download tych theme z dysku google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi