thegiermen Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie odpowiadam za żadne uszkodzenia telefonu, modyfikując rom robisz to na własną odpowiedzialność. Rom jest w fazie bety ale działa bardzo stabilnie. Sam używam go na co dzień i jestem zadowolony. Wersja systemu: 5.1 Lollipop Kernel: Linux 3.4 Bazowany na: Cyanogenmod - Wersja TWRP obsługująca SELinux (ja używałem najnowszej wersji 3.0.2) - Odblokowany bootloader 1. Odblokuj bootloader. 2. Zainstaluj TWRP obsługujące SELinux. 3. Pobierz rom. 4. Pobierz gapps. 5. Sformatuj swój telefon wchodząc w opcję WIPE w recovery. 6. Zainstaluj ROM i gappsy przez TWRP po czym sformatuj dalvic i cache a następnie zrestartuj telefon. - Nie działające NFC - Nie działa GPS - ROM - GAPPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacob™ Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czy błąd z modułem GPS jest potwierdzony? Testował to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Zainstaluj najnowsza wersje i jezeli działa to daj znać! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacob™ Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 No właśnie chcę to przetestować. Jeśli nie będzie działało wówczas zabiorę się za swoją modyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jeżeli chcesz możesz napisać poradnik na forum! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegiermen Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 GPS nie działa, testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi