FoCus96 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam czy jest możliwe zainstalowanie romu z Galaxy Note 4 dla Note 3? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jeśli masz za dużo pieniędzy które chcesz wydać na serwis, to zrób tak. A tak na serio możesz poważnie uszkodzić telefon, i jak mówiłem tylko serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FoCus96 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak to grozi problemami to nie . A mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego CM 12.1 tak szybko pożera baterię? Na stocku tak nie było Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 To już załóż osobny temat. A jeśli chodzi o stock z Note 4 to poszukaj romu stock based. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) EDIT: UWAGA! Nie wiem czy ty masz wersję z Exynosem: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2994680 To dla wersji z Snapdragonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 N9005 to wersja z exynosem? Czy snapem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 wersja z snapdragonem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jeśli coś ci się nie spodoba to szukaj na XDA w dziale Android Development Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 wersja z snapdragonem. Dzieki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja już zamykam ten temat. W mojej opinii uległ wyczerpaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FoCus96
Witam czy jest możliwe zainstalowanie romu z Galaxy Note 4 dla Note 3?
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi