1weteranszos2 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Siema Mam problem, mianowicie zainstalowałem na swoim galaxy s2 cma 13 i gaaps nano dla 6.0, instalacja po wyczyszczeniu wszystkiego przebiegła pomyślnie ale okazało sie że nie mam sklepu play. Czy da sie go jakoś osobno pobrać i zainstalować? Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Spróbuj samo .apk Google Play wgrać. Tak w ogóle powiększałeś partycję systemową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
1weteranszos2
Siema
Mam problem, mianowicie zainstalowałem na swoim galaxy s2 cma 13 i gaaps nano dla 6.0, instalacja po wyczyszczeniu wszystkiego przebiegła pomyślnie ale okazało sie że nie mam sklepu play. Czy da sie go jakoś osobno pobrać i zainstalować? Pomóżcie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi