rajder_ Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam. Potrzebuję telefonu do 750 zł nie więcej. Zastanawiałem się nad LG G3, LG G2, Sony XPERIA Z2 , LG Nexus 5. Jeżeli możecie polećcie jakieś telefony w tej cenie. Pozdrawiam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 A co wymagasz od telefonu? To jest ważne bo tak od pierwszego strzała bym polecił LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Polecam xiaomi redmi 3 Huawei p8 lite albo jakiegoś Huawei Honor 5x lub nowszy Xperie z1 compact Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rajder_
Witam. Potrzebuję telefonu do 750 zł nie więcej. Zastanawiałem się nad LG G3, LG G2, Sony XPERIA Z2 , LG Nexus 5. Jeżeli możecie polećcie jakieś telefony w tej cenie. Pozdrawiam ;D
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi