extremerogo Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam, Mam na sprzedaż LG Nexus 4. Telefon działa na Androidzie 6.0, płynnie bez żadnych zwiech. Jedyny mankament to popękana szybka na tyle urządzenia. Cena: 320zł(do negocjacji, jeżeli ktoś z okolic krakowa) Link do aukcji: http://allegro.pl/lg-nexus-4-16gb-android-6-0-i6186474301.html Jeżeli macie jakieś pytanie to piszcie na moje gg, lub na prywatną wiadomość, lub kontakt podany w opisie aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 @@KitLer chcesz? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 O kurde W sumie niezły Pomyślę Musze wpierw tego opchnąć xD Kurde. Kusi, kusi. Ale brak lte trochę odpycha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 prawdę mówiąc wole dołożyć 100 i zamówić sobie nowego przez allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jeżeli ktoś będzie chcial, mogę wgrać modem z Lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Pytanie. O ile podniesie się cena telefonu xD Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 O 0 zł zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi