Klacper321 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam zainstalowalem na swój telefon cm13 następnie chciałem zainstalować gaps i gdy chce włączyć recovery telefon włącza się normalnie nie działa również dowloand mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kolego, a spróbuj pobrać terminal emulator ze sklepu i wpisz komendy w kolejności: su reboot recovery A na download: su reboot download Potrzebujesz roota do tego, i takie małe pytanko. Skąd masz cm 13? Ah, sory, XD. niemasz gappsów. Pobierz terminal emulator.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klacper321 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nadal nic nie działa a cm mam Z novafusion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Aaaaa, no tak. CM 13 na s3 mini, wogóle ani WOGÓLE nie jest stabilny. To jest wersja testowa. Jak chcesz włączyć recovery to tak: 1.Wyłącz telefon 2. Przytrzymaj guzik powiększenia dzwięku, home, oraz power 3. Gdy sie pojawi: Samsung Galaxy S 3 Mini GT-I8190 Puść przycisk power ale dalej trzymaj te 2 guziki 4. Powinien ci się pojawić tryb recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Heh jest mały problem bo nie działa mi przycisk home :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 4 minuty temu, Kacper Demianiuk napisał: Heh jest mały problem bo nie działa mi przycisk home :/ wyszukaj w googlach: adb installer i pobierz potem odpal plik: C:\adb\adb.exe podłącz fon wpisz adb devices i wpisz: adb reboot download albo adb reboot recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Inaczej zrób.... Pobierz tą aplikację http://www51.zippyshare.com/v/8gjdFwhl/file.html Wrzuć na kartę pamięci W telefonie przez menadżera plików zainstaluj to a następnie wejdź w tą aplikację RASHR. Kliknij w niej reboot to recovery/reboot do recovery. (Wymagany jest root, więc w opcjach programistycznych ustaw root dla aplikacji i ADB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 22 godzin temu, Mitlex napisał: Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Inaczej zrób.... Pobierz tą aplikację http://www51.zippyshare.com/v/8gjdFwhl/file.html Wrzuć na kartę pamięci W telefonie przez menadżera plików zainstaluj to a następnie wejdź w tą aplikację RASHR. Kliknij w niej reboot to recovery/reboot do recovery. (Wymagany jest root, więc w opcjach programistycznych ustaw root dla aplikacji i ADB) gdy kliknąłem recovery/reboot do recovery. to telefon zatrzymuje sie podczas właczania czały czas ładuje sie logo cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zainstalowałeś? Moze kup na allegro USB jig, wprowadzi to tela w tryb download. Przez który wgrasz recovery. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Zainstalowałem i gdy kliknąłem recovery/reboot do recovery. to telefon zresetował sie i teraz cały czas swieci sie logo cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jakie wgrałeś? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 co zainstalowałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Pytam jakie recovery w wgrałeś Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Demianiuk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 cwm wersji nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 co wy macie z tym cwm... dla cm najlepiej twrp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klacper321 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 To co dalej robic najlepiej to chyba odać tel do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 to ogarnij ten JIG, jeśli on nie pomoże to już serwis raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klacper321 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klacper321
Witam zainstalowalem na swój telefon cm13 następnie chciałem zainstalować gaps i gdy chce włączyć recovery telefon włącza się normalnie nie działa również dowloand mode
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi