Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Hej ! Mam problem z wgraniem GAPPS wgrywam przez recovery i wyskakuje blad signature! Która wersje i jakims sposobem mam zainstalować GAPPS? Info o telefonie Android: 6.01 Wersja CyanogenMod: 13.0-20160506-NIGHTLY-i9300 Poziom Api: FIG (6) Proszę o szybką odpowiedz bo bez aplikacji google to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Zgaduje że masz cyanogenmod recovery to wgraj twrp i później gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Hej! Przepraszam za błędnie utworzony temat. Mam twrp, ale nie chce mi się uruchomic telefon gdy wybieram reboot w TWRP. Jakies sugestie? Dzięki za szybką odpowiedź! EDIT: Wchodzę reboot to recovery klikam Yes i nic sie nie dzieje, nawet nie znika okienko NO/YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Czekaj czekaj... Wgraj na nowo TWRP a jeśli kombinacja przycisków nie pomaga wejść w recovery, pobierz RASHR.apk i w nim będziesz miał możliwość reboot to recovery. Ewentualnie Włącz zaawansowany restart w opcjach programistycznych i tam masz możliwość uruchomić ponownie do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Hej hej! Przez opcje programistyczne mogę uruchomic recovery, lecz uruchamia się zwykle recovery telefonu a nie Menu TWRP.. hmm ? Reinstalacja TWRP czy cos zrobilem zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Coś zrobiłeś źle, zainstaluj ponownie TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Po przeinstalowaniu TWRP zachowuję się nadal tak samo, 0 reakcji na reboot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 spróbuj zainstalować TWRP.img przez RASHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ok chyba wina lezy w rootowaniu. Pobralem RASHR i pokazuje ze nie zrootowane, gdy chce zrootowac przez Odin wyskakuje mi tak Cytuj <ID:0/004> Added!! <ID:0/004> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/004> File analysis.. <ID:0/004> SetupConnection.. <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> SingleDownload. <ID:0/004> recovery.img <ID:0/004> NAND Write Start!! <ID:0/004> cache.img <ID:0/004> RQT_CLOSE !! <ID:0/004> RES OK !! <ID:0/004> Removed!! <ID:0/004> Remain Port .... 0 <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) I na górze RESET a nie PASS, gdzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kingo Root wywala ze Root failed przy 70%... wlasnie skonczylem to robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 a pobierz iRoot i spróbuj tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W iRoot tez wywala failed, telefon uruchamia sie ponownie podczas rootowania ale i tak wyrzuca failed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 to inaczej. Wgraj na nowo stock rom i spróbuj ponownie root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Stock rom czyli rozumiem orygnjalny oom opd Samsung? Tylko gdzie ja znajde serwer z ktorego pobeirze maksymalna predkoscia? Od samsunga leci po 100kb/ss... a wazy 900mb bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie wiem czy znajdziesz inny serwer musisz pobierać z taką prędkością Ok łap linka bez limitów: https://mega.nz/#!7xgUCBgI!mCL4wmPvEnOY7dZ4S0mXhkVR7xYUrSUOqXjvjDoofBo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Knasiak Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Uf dzięki ! Uf dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja na s3 mini wgrywałem romy przez odina i automatycznie wgrywało mi twrp i nie było z tym żadnych problemów ale nwm czy na s3 znajdziesz :/ Łap filmik może ci coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łukasz Knasiak
Hej !
Mam problem z wgraniem GAPPS wgrywam przez recovery i wyskakuje blad signature! Która wersje i jakims sposobem mam zainstalować GAPPS?
Info o telefonie
Android: 6.01
Wersja CyanogenMod: 13.0-20160506-NIGHTLY-i9300
Poziom Api: FIG (6)
Proszę o szybką odpowiedz bo bez aplikacji google to masakra
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi