Punk Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czesc, koledzy bawilem sie modyfikacjami, i padł mi telefon w takim sensie ze nie chce sie załadowac interfejs, i probowalem wgrac na nowo roma, ale nadal ten sam problem, to tutaj <tak mysle> pomoze tylko całkowity wipe pamieci telefonu i systemu, i wgranie na nowo, tylko nie mam zadnego backupu ani nic, i chcialbym zgrac np zdjecia z poziomu komputera, da sie to zrobic ? telefon teoretycznie moglbym podlaczyc ale mam andorida 6.0.1 i przez ten blad z interfejsem nie moge "wybrac" "transfer plików", czy jak to sie tam zwie da sie jakos to ogarnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 jakie masz recovery? Bo można przez Recovery zamontować partycję wewnętrzną lub zewnętrzną i można tak odzyskać dane. Robisz to po podłączeniu telefonu do PC\laptop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Z2-lockeddualrecovery2.8.26-RELEASE.combined.zip a krok po kroku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jeśli masz ROOT'a to wgraj TWRP choćby przez TWRP Manager. Z niego szukasz coś w stylu Mount & Storage i będzie tam Mount SD01 i SD02. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 o rany nie wiedziałem ze tak można, mam do wyboru "co chce zamontować" i system konfiguruje mi urzadzenie. O faktycznie poszło, mam normalnie urzadzenie MTP USP. Dzięki wielkie mistrzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Proszę Tak można w najprostszy sposób dostać się do danych Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi