Marceli012 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Zainstalowałem krok po kroku cyangoenmod a gdy włączam telefon on cały czas restatuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Podaj model może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Przenieść też przeniosłem.. Wejdź do recovery i zrób wipy Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marceli012 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 5 godzin temu, KitLer napisał: Podaj model może? Samsung galaxy s4 mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Serio? To dlaczego był w dziale dla S4? Dobra znów poprawie Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wgraj oryginalny ROM odinem i wgraj rom jeszcze raz. Albo zrób full wipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jeżeli wchodzi do recovery powtórz instalacje. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marceli012
Zainstalowałem krok po kroku cyangoenmod a gdy włączam telefon on cały czas restatuje się
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi