Lukasz Raczkowski Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam nagrywam filmy w swoim telefonie, zmienialem ustawienia kodekow ale przy zadnym ustawieniu nie moge odtworzyc zadnego filmu na telefonie. Aktualizacja najnowsza Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jaki błąd? Jaki odtwarzacz? Kiedy to się zaczęło? Domyślać się mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasz Raczkowski Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Od poczatku jest tak ze nagranego filmu nie odtwarza ba telefonie pokazuje informacje "nie mozna odtwozyc tego wideo'' , gdy zgram na komputer odpala kazdy film. Przywracalem ustawienia telefonu i nic. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Spróbuj przez VLC. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasz Raczkowski Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dziala dzieki Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Albo MXPlayer. Używam. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lukasz Raczkowski
Witam nagrywam filmy w swoim telefonie, zmienialem ustawienia kodekow ale przy zadnym ustawieniu nie moge odtworzyc zadnego filmu na telefonie. Aktualizacja najnowsza
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi