DaRkShAdOw Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Wątek jest na temat instalacji aplikacji z BlackBerry Priv na systemie Android 5.1/6.0. Najpierw zobacz jak to się prezentuje. Niezłe prawda? Oto lista aplikacji, które zadziałają na NIE zrootowanych telefonach. * Blackberry Kalendarz * Blackberry Kontakty * Blackberry Hub * Blackberry Klawiatura * Blackberry Launcher * Blackberry Notatki * Blackberry Passwordkeeper * Blackberry Wyszukiwarka * Blackberry Usługi * Blackberry Menedżer zadań Instrukcja: 1. Odinstaluj wszystkie aplikacje BlackBerry jakie masz na telefonie. 2. Pobierz i zainstaluj BlackBerry manager(pamiętaj aby w Androidzie 6.0 przyznać uprawnienia dostępu do pamięci). 3. Przeczytaj ważne informacje. 4. Zainstaluj aplikacje z Blackberry manager(wybierz jakie chcesz). 5. Zrebootuj urządzenie po zainstalowaniu Usług BlackBerry, jeśli chcesz żeby wszystko działało. BlackBerry Manager: http://cobalt232.github.io/blackberrymanager/ Bezpośrednie linki do APK BlackBerry(niezalecane): https://www.mycloud.ch/s/#SD357A0E6981D57A193EFEA7AA8DFD24E218257E855C9133B4DDE5DB0D274601 WAŻNE INFORMACJE! Usługi BlackBerry MUSZĄ być zainstalowane jeśli chcesz używać aplikacji BlackBerry(do klawiatury i PasswordKeeper nie są one wymagane). Pamiętaj aby przyznać aplikacjom uprawnienia, aby mogły zadziałać. Jeśli chcesz używać BlackBerry Launcher musisz ustawić go jako domyślny. Jeśli chcesz używać BlackBerry Hub ( centrum powiadomień) musisz przyznać dostęp do powiadomień. Dzięki za uwagę! xda:http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/run-blackberry-priv-apps-android-device-t3312797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klawiatura jest bardzo elegancja, emotikony dobrze widać, tapety z launchera świetne, BB Hub do gustu mi nie przypadł, dla mnie jest to niepotrzebne... Czemu nie robią portów z telefonów klasycznych? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 @King_Stone_69 kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nokia 3310 Launcher... XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 To nie zadziała na niższym Androidzie niż 5.0 ? Bo sprawdziłbym na AOSP 4.4.4 w Ace 2 Ale wątpię czy ruszy. Kurde pod ręką mam BlackBerry 9320 i śmiga jak zyleta. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 @Monokuma niestety, jak informowałem na początku. Dnia 29.04.2016 o 18:19, DaRkShAdOw napisał: Wątek jest na temat instalacji aplikacji z BlackBerry Priv na systemie Android 5.1/6.0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi