Zielony_Buszmen Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam! Postanowiłem, że wydam te 6 zł i wspomogę autorów Greenify dokupując "Donate Pack". Chciałem zapłacić przez PayPala, ale nie widzę takiej opcji. Jedyna możliwość to karta kredytowa? Nie da się tego inaczej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No niestety nie. Jedynie kartą kredytową da się zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Aj, głupota. Nie będę podpinał jej pod taki chłam jak Google Play. Nie da się zmienić tymczasowo "lokalizacji", by mieć możliwość zakupu PayPalem? Bo podobno da się nim płacić np. w Wielkiej Brytanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Raczej nie. Z tego co czytam problem z przeniesieniem konta do np. UK mają ludzie którzy założyli konto w polsce a po przeprowadzce do UK potrzebują właśnie apek z danego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi