cm1 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 witam szukam jakie telefony sa dostepne w plusie w abonamencie, ktore wspieralyby cyanogenmod albo replicant.lista urzadzen jest niestety baaardzo dluga, tam samo jak lista na stronie cyanogenmod. moze juz ktos przerabial ten temat? ie interesuja mnie przerabiane romy, chcialbym moc zrobic sobie wlasny (a konkretniej chcialbym dodac do niegoobsluge selinux, to bedzie moj pierwszy smartfon i szczerze mowiac nie ufam do konca tej technologii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jeśli dostałeś wydruk z telefonami mógłbyś go zeskanować lub fotkę strzelić - ułątwiłoby nam to ustalenie telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dobrze by było poinformować nas o cenie abonamentu Jeżeli chodzi o bebechy to Samsung jeżeli o jakość to HTC z reszta producentów nie miałem do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cm1 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jeśli dostałeś wydruk z telefonami mógłbyś go zeskanować lub fotkę strzelić - ułątwiłoby nam to ustalenie telefonu dostalem oferte na takie (zaden z nich nie jest wspierany przez cyanogenmod oficjalnie, nie wiem nad ktorym sa najbardziej zaawansowane prace):LG Swift (Optimus) L5 IIGALAXY Young GT-S6310Samsung Galaxy Ace 2Samsung S7560 Galaxy TrendSony Xperia ESony Xperia JZTE Blade IIIHTC Desire Xsa dostepne tez inne, oferta omg 59.90. niestety nie mozna wkleic wszystkiego ze strony, bo jest tylko mozliwosc wybrania z listy i wtedy sie pokazuja parametry. oto proba szybkiego wyciagniecia z kodu strony plusa awk-iem, niestety bez cen (a nie chce telefonu za >400zl).oferta na 20130910, moze sie komus przyda: Samsung S5610 LG Swift L5 (E610) Black Samsung Solid C3350 LG Swift L3 (E400) Black Nokia 302 Dark Grey Sony Xperia J black Nokia Lumia 920 Black Galaxy SIII mini pebble blue - Samsung Windows Phone 8S by HTC Blk.White,Action HTC Desire X Black, Action Nokia 206 Black LG Swift L9 White Sony Xperia Z LTE black Samsung Galaxy Ch@t Black Nokia Lumia 620 Black ZTE Blade III Black Galaxy Young Deep Blue - Samsung Galaxy Xcover 2 titan gray - Samsung Galaxy S 4 LTE White Frost - Samsung Sony Xperia E Black Nokia 520 black Sony Xperia SP LTE Black Galaxy Trend (S7560) Black Samsung LG Swift L5 II (E460) Black LG Swift L3 II (E430) Black LG Swift F5 (P875) Black Prestigio PAP 3540 DUO Black Samsung S5610 LG Swift L5 (E610) Black Samsung Solid C3350 LG Swift L3 (E400) Black Nokia 302 Dark Grey Sony Xperia J black Nokia Lumia 920 Black Galaxy SIII mini pebble blue - Samsung Windows Phone 8S by HTC Blk.White,Action HTC Desire X Black, Action Nokia 206 Black LG Swift L9 White Sony Xperia Z LTE black Samsung Galaxy Ch@t Black Nokia Lumia 620 Black ZTE Blade III Black Galaxy Young Deep Blue - Samsung Galaxy Xcover 2 titan gray - Samsung Galaxy S 4 LTE White Frost - Samsung Sony Xperia E Black Nokia 520 black Sony Xperia SP LTE Black Galaxy Trend (S7560) Black Samsung LG Swift L5 II (E460) Black LG Swift L3 II (E430) Black LG Swift F5 (P875) Black Prestigio PAP 3540 DUO Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 LG Swift (Optimus) L5 IILG jest nie doceniany ale o modelu 4X było głośno z granicą.Moim skromnym zdaniem to będzie przyszły lider - wystarczy spojżeć na allegro, ceny nie spadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Faktycznie ten LG Swift (Optimus) L5 II jest bardzo dobrą opcją ja również polecam HTC Desire X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cm1 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 LG Swift (Optimus) L5 II i HTC Desire X faktycznie sa fajne, tylko brak do nich stabilnego cyanogenmod.tak jak napisalem wczesniej, chcialbym wrzucic tam wlasny kernel z selinuxem, a najlepiej przekompilowac calosc,zeby jakos zapanowac nad aplikacjami w telefonie. wyglada na to, ze wszystko w ofercie plusa jest albo niewspierane przez cyanogenmod, albo kosztuje 6666zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ja również polecam HTC Desire X A ja nie specjalnie, ponoć to odgrzewany kotlet desire S... LG Swift (Optimus) L5 II i HTC Desire X faktycznie sa fajne, tylko brak do nich stabilnego cyanogenmod.Do L5 wyjdzie tylko że to nowość no i jeszcze nie ma, zresztą do L9 (mojego) też nie ma nic stabilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cm1 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 dziki za pomoc. wzialem LG Optimus II E610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A ja nie specjalnie, ponoć to odgrzewany kotlet desire S... Do L5 wyjdzie tylko że to nowość no i jeszcze nie ma, zresztą do L9 (mojego) też nie ma nic stabilnego.Co ty mówisz, do L9 jest stabilny CM10.1 już od 25 czerwca, a teraz jest oficjalny nightly 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mam l9 wiec wiem co mówię. O ile brak wsparcia dla 1080p można przeżyć o tyle brak możliwości odrzucenia połączenia jest po prostu nie do wytrzymania. Takich kwiatków jest znacznie więcej... Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi