morhesy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam. Skoro nie ma Cyanogenmoda na mój telefon, to postanowiłem, że odinstaluje niepotrzebne aplikacje. Mógłby mi ktoś poradzić jak zrobić roota, a potem go usunąć? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 zrootować możesz tym: testowane na Y5, ale unroota się nie a chyba że jest tam taka opcja alenie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jeśli będziesz miał np aplikacje supersu to z jej poziomu możesz zrobić unroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morhesy
Witam.
Skoro nie ma Cyanogenmoda na mój telefon, to postanowiłem, że odinstaluje niepotrzebne aplikacje.
Mógłby mi ktoś poradzić jak zrobić roota, a potem go usunąć?
Z góry dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi