morhesy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam. Czy jest możliwość zainstalowania cyanogenmod (najlepiej najnowszy, lecz inny też może być) na telefon Huawei Y3? Jeśli tak prosiłbym o jakiś poradnik. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Z tego co widzę raczej nie ma wsparcia dla twojego telefonu. Podaj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 1 minutę temu, CyanowySamsung napisał: Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Wybacz, ale dopiero przyszedł telefon a to było dla mnie ważne, następnym razem przed napisaniem tematu to ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie znajdziesz bo tam masz Spreadtruma Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Znalazłem dla Y300 i G510. Który masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morhesy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 3 godziny temu, KitLer napisał: Z tego co widzę raczej nie ma wsparcia dla twojego telefonu. Podaj model. Mój model to Huawei y360 dokładnie, procesor Spreadtrum SC7731, bo z tego co widze to są dwie wersje, z mediatekiem i tym spreadtrumem. No cóż, jeśli nie ma to trudno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morhesy
Witam.
Czy jest możliwość zainstalowania cyanogenmod (najlepiej najnowszy, lecz inny też może być) na telefon Huawei Y3?
Jeśli tak prosiłbym o jakiś poradnik. Z góry dzięki
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi