TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam, mam problem z ładowaniem wszystkich romów ponieważ żaden rom mi nieładuje . Nawet stock. Tel ładuje się okropnie wolno. Przez noc tylko 20%. Inna ładowarka też niepomaga, kabel też. Jakieś pomysły? Oprócz nowej baterii narazie. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Problem pojawił się nagle? Może to być problem baterii jak i portu USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ładuje go przez zasilacz. Trzy ładowarki mają to samo. Nie, zaczęło się od rom manager gdy zaflashowalem przez to original bootlogo telefon przestał działać. Wgrałem stocka, i sie pojawił problem. Przed rom manager działało Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Pobierz CPU-Z i daj ss'a z zakładki battery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 napięcie mi nie pasuje... powinno być ok. 3700mV bo bateria ma na sobie napisane 3.7V co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 ma 3.8V ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tym bardziej. Sprawdź na innej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Niemam innej. Trochę słabo Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Bo ta już zywczajnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Czyli jedyne wyjście to nowa bateria? PS. Jak będe ładował tą baterię aby telefon niesiadł? Nową bedę miał dopiero za miesiąc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tak. A telefon nie powinien "siąść" ale w 100% pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Eeee, Okej, na cm 12.1 pisało 3000mV a na Ressurection remix jest 4000mv czyli dobrze. Od czego tak się działo na cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 nie wiem. nie mam pojęcia. sam go mało używałem jak miałem s3 mini, ale problemów(nie licząc lagów) nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheUltiPL
Witam, mam problem z ładowaniem wszystkich romów ponieważ żaden rom mi nieładuje . Nawet stock. Tel ładuje się okropnie wolno. Przez noc tylko 20%. Inna ładowarka też niepomaga, kabel też. Jakieś pomysły? Oprócz nowej baterii narazie.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi