TheUltiPL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, mam problem gdyż ostatnio zaflashowałem CWM. I mam problemy w nim więc tak. Wersja cwm: 6.0.2.7 i mam w nim takie logi: Cytuj ClockworkMod Recovery v6.0.2.7 E:Can't mount /cache/recovery/command E:Can't mount /cache/recovery/log E:Can't open /cache/recovery/log E:Can't mount /cache/recovery/last_log E:Can't open /cache/recovery Rozwiń Proszę o szybką pomoc. Gdy próbuje zamontować partycje: data,cache wyskakuje błąd że niemożna zamontować. Reszta sie montuje, mam partycje data i cache na f2fs. To od tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi też czasami takie coś wyskakuje. Instalowaleś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 "instalowałeś cos?" apki czy rom? popatrz na mój soft w profilu a apek to ja mam z 20, mam roota i tak dalej. Może to wina być F2FS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Chodziło o rom. Dawno go Instalowaleś? Mi takie coś wyskakuje po formacie albo instalacji właśnie romu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 CM 12.1 flashowałem wczoraj przez TWRP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 a po jakiego.. ci cwm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 jest ładniejsze? według mnie wole cwm niż twrp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 aleś wymyślił.. bo ładniejsze.. człowieku. miałeś twrp to miałeś. jak chcesz zmienić to wracaj do stock i od nowa wszystko wgrywaj via cwm. twrp jest bardziej kompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z tego co pamiętam to ten błąd da się naprawić przez wipe data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 ah, dobra niebedę robił wipa bo mam apek dużo. temat zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheUltiPL
Witam, mam problem gdyż ostatnio zaflashowałem CWM. I mam problemy w nim więc tak. Wersja cwm: 6.0.2.7 i mam w nim takie logi:
Proszę o szybką pomoc. Gdy próbuje zamontować partycje: data,cache wyskakuje błąd że niemożna zamontować. Reszta sie montuje, mam partycje data i cache na f2fs. To od tego?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi