DusieK Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Najpopularniejszy polski komunikator. Od paru lat przez wielu zapomniany, olany, na korzyść dla Facebooka i ich aplikacji Messenger ale trzeba przyznać że ich aplikacja na smartfona jest najlepsza ktoś z was jeszcze ma GG? Spoiler Nowa wersja na komórkę pozwala Ci być zawsze w kontakcie z przyjaciółmi i znajomymi. Nieważne, gdzie jesteś - w domu, w pracy, w podróży – po prostu rozmawiasz z kim chcesz i gdzie chcesz. Zawsze masz dostęp do tej samej listy kontaktów i archiwum rozmów. Szyfrowane połączenia gwarantują bezpieczeństwo i poufność Twoich rozmów. Zainstaluj i nie przegap żadnej wiadomości. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.gadugadu&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tak ja mam i niestety coraz mniej użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam. Niestety tylko z jedną osobą rozmawiam :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 E to tak źle z staruszkiem nie ma Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja również posiadam, przydatne nawet na olx czy allegro gdy ktoś pisze lub oferty kupna, co do moich znajomych to juz o gg zapomnieli[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi