DusieK Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Najpopularniejsze narzędzie do blokowania reklam w przeglądarkach komputerowych jest już dostępne dla Twojego telefonu i tabletu z systemem Android. Zablokuj wyskakujące okienka i denerwujące reklamy w portalach Facebook, YouTube i podobnych. Szybkie i wydajne surfowanie Przeglądarka Adblock Browser, dzięki wbudowanej blokadzie reklam, może: • Szybciej ładować strony • Oszczędzać baterię i dane mobilne Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Za reklamami może czaić się mnóstwo wstrętnych rzeczy, takich jak złośliwe lub śledzące oprogramowanie. • Zmniejsza zagrożenie infekcją złośliwym oprogramowaniem • Zwiększa Twoją prywatność • Zalecana przez Uniwersytet w Stanford, UC Santa Barbara, organizację Electronic Frontier Foundation Masz kontrolę • Możliwość zmiany domyślnych ustawień blokowania wszystkich reklam • Usuwanie złośliwego oprogramowania, śledzącego itp. • Wyświetlanie reklam na ulubionych stronach https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.browser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Miałem u siebie na telefonie, ale daleko jej do wygodnego korzystania. Zacinala się strony długo się lądowały. Na Chrome czy Operze takie sytuacje nie występowały. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja tam nie narzekam Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Być może jakieś większe wymagania ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinHRB Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Śmiga bez problemu [emoji4] [emoji108] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Cieszymy się Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi