Gość Asverus Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam. Proszę o pomoc lub podzielenie się opinią. Wgrywam bez problemu CM12 i gapps 5.1 na SGS2 (i9100) wszystko chodzi jak należy. Gdy wgrywam CM13 i gapps 6.0 - gappsy już się od razu wywalają - nie wgrywają się z pliku zip, a system CM13 chodzi bez zarzutu. Nie mam jednak Sklepu Play :-( więc na samym Androidzie trochę nie za bardzo... Nie mam pojęcia o co chodzi? Zaraz potem wracam do CM12 i gapps 5.1 i nie ma żadnego problemu. Proszę mi powiedzieć co mam podać tu na forum żeby ktoś fachowy mógł się wypowiedzieć w czym problem. Czy jakieś zrzuty ekranu czy co? Zaznaczam że mam nikłą wiedzę ale jak dotąd wystarczyła by z oryginalnego systemu przejść bez problemu na 11 potem 12 a teraz nie mogę na 13 :-( Czy ktoś już na SII miał podobny problem, a może komuś udało się bez problemu i mi pomoże. Dodam że CM ściągam z CyanogenMod Downloads, a gappsy z OpenGapps.org - zdawało mi się że źródła zaufane i kompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Asverus
Witam.
Proszę o pomoc lub podzielenie się opinią.
Wgrywam bez problemu CM12 i gapps 5.1 na SGS2 (i9100) wszystko chodzi jak należy.
Gdy wgrywam CM13 i gapps 6.0 - gappsy już się od razu wywalają - nie wgrywają się z pliku zip, a system CM13 chodzi bez zarzutu.
Nie mam jednak Sklepu Play :-( więc na samym Androidzie trochę nie za bardzo...
Nie mam pojęcia o co chodzi?
Zaraz potem wracam do CM12 i gapps 5.1 i nie ma żadnego problemu.
Proszę mi powiedzieć co mam podać tu na forum żeby ktoś fachowy mógł się wypowiedzieć w czym problem. Czy jakieś zrzuty ekranu czy co?
Zaznaczam że mam nikłą wiedzę ale jak dotąd wystarczyła by z oryginalnego systemu przejść bez problemu na 11 potem 12 a teraz nie mogę na 13 :-(
Czy ktoś już na SII miał podobny problem, a może komuś udało się bez problemu i mi pomoże.
Dodam że CM ściągam z CyanogenMod Downloads, a gappsy z OpenGapps.org - zdawało mi się że źródła zaufane i kompatybilne.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi