r0xden Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam. Prezentuję ClockWorkMod Recovery v 6.0.5.1 (wersja stabilna) na miniacza. Wszystko działa. Download: klik Instrukcja instalacji: 1. Skopiuj plik z CWM na telefon 2. Wejdź do recovery 3. Wgraj CWM (install zip from sdcard i wybierasz plik z CWM) 4. Uruchom ponownie telefon Pamiętaj, wszystko robisz na własną odpowiedzialność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Byłeś moderatorem, a tak słabo to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 @@CyanowySamsung poprawie to kiedy wrócę do domu, to pisałem na telefonie Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka @CyanowySamsung już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 a google apss nie trzeba wgrac ? rozumiem ze jak mam czyste firmware to normalnie mi wgrwa ? tzn wrzuce ten plik na karte pamieci i wgram go i juz? nic wiecej nie musze robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Najpierw musisz wgrać to Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi