Siema Mam kilka problemów (dokładnie dwa) z Cyjanem w wersji 10.1.3 na swoim SGS I9000. Najpierw kilka fotek:
I teraz owe problemy:
1.Nie działają mi dane pakietowe (T-Mobile) - APN są poprawnie skonfigurowane, dane pakietowe włączone, a Internetu brak (Wi-Fi działa bez zarzutu). Nie pokazuje się również ikonka "H" lub "3G" nad kreskami zasięgu, co skutecznie utrudniło mi dzisiejszy powrót do domu bez nawigacji .
2.Szalejący zasięg. Jasnym i oczywistym jest, że wybierając się na łono natury, nie zawsze mamy pełny zasięg w telefonie. Sytuacja staje się co najmniej dziwna, kiedy jedna kreska zasięgu utrzymuje się w centrum Łodzi (~728 892 ludziów, co by ktoś nie powiedział, że to jakaś wieś). Często, gęsto wyświetla mi się napis "Tylko połączenia alarmowe". W sumie to nie mam jakichś kontrahentów, którzy muszą mieć ze mną kontakt, ale obrywa mi się od dziewczyny, że specjalnie wyłączam telefon, żeby z nią nie rozmawiać .
Jeżeli zna ktoś złoty środek, aby usunąć te dwa, dość irytujące moją skromną osobę, błędy to byłbym nieziemsko wdzięczny
Pytanie
Waszka
Siema
Mam kilka problemów (dokładnie dwa) z Cyjanem w wersji 10.1.3 na swoim SGS I9000. Najpierw kilka fotek:
1. Nie działają mi dane pakietowe (T-Mobile) - APN są poprawnie skonfigurowane, dane pakietowe włączone, a Internetu brak (Wi-Fi działa bez zarzutu). Nie pokazuje się również ikonka "H" lub "3G" nad kreskami zasięgu, co skutecznie utrudniło mi dzisiejszy powrót do domu bez nawigacji .
2. Szalejący zasięg.
Jasnym i oczywistym jest, że wybierając się na łono natury, nie zawsze mamy pełny zasięg w telefonie. Sytuacja staje się co najmniej dziwna, kiedy jedna kreska zasięgu utrzymuje się w centrum Łodzi (~728 892 ludziów, co by ktoś nie powiedział, że to jakaś wieś). Często, gęsto wyświetla mi się napis "Tylko połączenia alarmowe". W sumie to nie mam jakichś kontrahentów, którzy muszą mieć ze mną kontakt, ale obrywa mi się od dziewczyny, że specjalnie wyłączam telefon, żeby z nią nie rozmawiać .
Jeżeli zna ktoś złoty środek, aby usunąć te dwa, dość irytujące moją skromną osobę, błędy to byłbym nieziemsko wdzięczny
Potrafi ktoś pomóc?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi