d0ni094 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 witam mam problem z moim m7 telefon sie wlacza mozna z niego korzystac mija okolo 5 minut i telefon sie resetuje :( pomocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Masz jakieś custom recovery albo jakiś custom ROM? Jeśli nie, to próbowałes robić factory reset? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 d0ni094 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 witam robilem factory reset ale dalej to samo nie mam pojecia co jest , dostalem telefon w rozliczeniu ;/ nigdy w nim nic nie wgrywalem ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Można spróbować wgrać od nowa system. Jeśli się dalej będzie resetować to prblem leży w pamięci wewnętrznej, która jest bardzo bliska śmierci. To samo się dzieje przy mojej staruszce po 3.5 latach tyle że póki co GP pobiera podwa razy daną apkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 d0ni094 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 mozna prosic jakis link jak to zrobic bo jestem zielony calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
d0ni094
witam mam problem z moim m7 telefon sie wlacza mozna z niego korzystac mija okolo 5 minut i telefon sie resetuje :(
pomocy !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi