SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, w telefonie mialem naprawiony imei i od tamtej pory nie moge zrobic software update ......jakas porada/instrukcja jak to ogarnac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Proszę: Rom znajdziesz tu: http://samsung-updates.com/ oraz tu: http://www.sammobile.com/firmwares/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A co my jasnowidz że wiemy jakie urządzenie? Zły temat, dział itd.. Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Przepraszam Swiezak jestem poza tym myslalem ze model telefonu wyswietla sie w moim "profilu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ale na Tapatalku ludzie nie widzą. Warto przeczytać regulamin. Jaki to telefon? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Samsung Galaxy s6 Edge w Three UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 opisz nam całą procedurę jakiej się trzymasz i ewentualne błędy które otrzymujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Telefon miał zablokowany imei, gość w serwisie mi go "naprawił" gdy chcę zrobić software update, nie działa. Napisane jest, że jest problem z serwerami. Nie mogę nawet podłączyć się do komputera za pomocą USB, chciałem zrobić update manualnie i d*pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To wgraj przez Odina. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 zainstaluj sterowniki USB do Twojego modelu, sterowniki adb i wgraj soft przez odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 znajde to wszystko tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Podam, ci ale powiedz jaką chcesz wersje andka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SwiderLbn Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 najlepsza swiezak jestem to licze na czyjes doswiadczenie widze ze teraz wszyscy maja androida 6.1 ale czy lollipop czy co tam nie mam pojecia tak naprawde w sumie to chcialbym wgrac najnowszy update i tyle, chyba ze doradzisz mi cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sory, zapomniałem o temacie. Podaj numer modelu bo tutaj jest z 30 s6 edge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Z tym 6.0.x różnie bywa. Jednym działa super świetnie, a innym chodzi gorzej niż zamulone Stocki. To jest loteria. Wersję modelu znajdziesz w ustawienia - > informacje o telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SwiderLbn
Witam, w telefonie mialem naprawiony imei i od tamtej pory nie moge zrobic software update ......jakas porada/instrukcja jak to ogarnac??
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi