Black666 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Szukam jakiś modów które mogłyby przyśpieszyć telefon, aktualnie korzystam ze swap-a, procek na 806mhz (działa stabilnie) i mod PurePerfomancesX. Szukam czegoś jeszcze co mogłoby pomóc Mam jeszcze partycje ext4 ~500 mb ale on chyba spowalnia telefon jak z niej korzystam. Swap-a mam na zwykłej partycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Już dużo rzeczy nie zrobisz. Telefon już nie najnowszy, podzespoły liche, A mody gryzą się ze sobą. Jedyne co możesz zrobić to najlepszy z najlepszych cyanogenmod ale nie wiem czy znajdziesz lepszy od tego co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zastanawia mnie szczerze jeszcze ta karta i partycja ext4. Za słaba karta? (10 klasa). Albo swap sie z tym gryzie? Za kazdym razem po wpisaniu w terminalu a2sd xdata i po przeniesieniu tych apek tak muli, i nuewazne czy mam cos zainstalowane czy Moge jeszcze powiększyć partycje i tam zrobić swapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Black666
Szukam jakiś modów które mogłyby przyśpieszyć telefon, aktualnie korzystam ze swap-a, procek na 806mhz (działa stabilnie) i mod PurePerfomancesX.
Szukam czegoś jeszcze co mogłoby pomóc
Mam jeszcze partycje ext4 ~500 mb ale on chyba spowalnia telefon jak z niej korzystam. Swap-a mam na zwykłej partycji.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi