DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 ROBISZ WSZYSTKO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. NIKT Z FORUM I PO ZA NIM NIE ODPOWIADA ZA JAKIEKOLWIEK USZKODZENIE URZĄDZENIA Wymagania: CWM/TWRP ROOT Odblokowany Bootloader Pliki do pobrania Rom [TUTAJ] Gapps [TUTAJ] Instalacja: Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Reboot system Link XDAhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development-i9305/rom-pac-rom-lp-mr1-beta-2-t3187806 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jakieś bugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia, musisz sam sprawdzić, ja mam Z1c, nie mam jak tego ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi