Zibi59 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Zainstalowałem cm-12.1-20151225. Wszystko działa poprawnie , z wyjątkiem tylnego aparatu który nie reaguje gdy włączam. Próbowałem zainstalować odrębnie aparat przez recovery ale wyskakuje błąd. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. A z Google Play inne aplikacje nie pomagają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Próbowałem instalować różne aparaty z google play ale tylko działa przedni aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Można się pokusić o przeinstalowanie ROM'u jeszcze raz i zobaczyć czy się to będzie powtarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Instalowałem już cm12.1 kilkakrotnie ale problem się powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 a inny build? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Inny build nie wiem czy dobrze rozumiem , chodzi o zmianę jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 nie, nie chodzi o zmianę jądra.. chodzi o starszą wersję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Właśnie dzisiaj instalowałem starszą wersję cm11, do niego odpowiednią wersję gappsa oraz camerę fix.Camera fix nie zainstalowała się wyskoczył błąd.Aparat tylny nadal nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 mhm.. jaki błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 A na stocku działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Na androidzie 4.4.2 aparat działał bez zarzutów. Może uszkodzony jest sensor aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Raczej nie sensor aparatu, a sterownik coś chrzani. Normalnie na stocku zadziałałby aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 W takim razie co mam zrobić , jak postąpić aby naprawić być może uszkodzony sterownik aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 na pewno flashowałeś najnowsze romy do Twojego urządzenia? czy w temacie z którego pobierałeś rom nie było wyraźnie napisane że aparat nie działa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wgraj inny rom. Nie z CM, np ressurection remix, lub bliss pop. Wykonaj pełne wipe przy wgrywaniu romu. Wgranie systemu bez wipe nie poprawia błędów. System nakłada pliki na siebie i robi się gorszy burdel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nie mogę znaleźć strony skąd bym mógł ściągnąć rom i gapps do blispopa lub ressurection remix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/rom-ressurection-remix-s3-neo-t3123799 Chyba nawet poradnik zrobię . Gapps pod cm 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Przed chwilą skończyłem wgrywanie nowego roma tzn.ressurection remix z pełnym wipem , niestety nadal nie działa tylny aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dość dziwne jeśli na żadnym customie nie działa aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A jeśli jest uszkodzony tylny aparat , jak mógłbym go sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jeśli na stocku działa to aparat jest dobry. Wydaje mi się, że to moze być kwestia telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zibi59 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Co w takim razie proponujesz jaki wykonać krok aby rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zibi59
Zainstalowałem cm-12.1-20151225. Wszystko działa poprawnie , z wyjątkiem tylnego aparatu który nie reaguje gdy włączam. Próbowałem zainstalować odrębnie aparat przez recovery ale wyskakuje błąd. Proszę o pomoc.
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi