UXIX Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Znalazłem taki film w internecie, czy w taki sposób mogę pobrać i zainstalować TWRP? Może jakaś inna apka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Możliwe, że Ci się uda. Ja wolałbym tradycyjnie pobrać TWRP i sflashować przez program flashify. Równie łatwo, a wiadomo, że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 @KoorloPL Załóżmy mam plik TWRP ten. Wstawiam go na kartę MicroSD. Oczywiście muszę mieć Root'a i odpalam Flashify. Flash Recorvery... Choose a file i wybieram akceptuję i wszystko działa jak ma? Tak :D? Czy jakoś innaczej trzeba ten plik odpakować czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ja polecę rashr flashtool, flashify podobno zbrickował parę urządzeń, wybierasz other from storage i lokalizujesz plik img z twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A nie prościej przez Odina? Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi