Pawliniak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witajcie chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat nowego wyglądu portalu który planuje wprowadzić. Który bardziej przypadł wam do gustu? Może sami macie jakieś propozycje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Naucz mnie takiego kreowana <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nic specjalnego. Może ktoś coś innego doda? Jakieś propozycje? Chequ będziesz potrzebny do kodowania pod joomle bo ja nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chequ będziesz potrzebny do kodowania pod joomle bo ja nie dam rady Jak widzisz nie ma mnie często (prawie wgl) sprawy mi się nieźle skomplikowały więc nie wiem jak to będzie. Zrobię co w mojej mocy :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Spokojnie jeszcze trochę czasu to potrwa. Pierwsze forum dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fajnie się prezentuje , jestem za A ''lubie'' to dałem za zaangażowanie (niedziela , godzina 6:27 a Ty kombinujesz co by tu poprawić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Widziałem ten post rano ale celowo nie odpisywalem. Ja osobiście lubię albo bardzo jasne klimaty lub ciemne. To może wyglądać bardzo ciekawie. Duży wybór w menu nie wiem czy będzie korzystnie wyglądać na laptopach z matrycą o niskiej rozdzielczości. Zastanawiam się czy nie zrobić tego z boku jako listy. Niestety oszpeci to lekko portal ale za to zwiększy funkcjonalność. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wersja druga pierwszego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ale będzie kodzenia aż się ryjek cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dużo lepiej. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie widzę tu nic nadzwyczajnego od trochę tekstu i wielki telefon.. jeżeli mam być szczery to w tym momęcie dużo bardziej podoba mi się wygląd portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tak właśnie zależało mi na prostocie. Jednakże jeszcze wszystko jest do poprawki. Jeżeli masz jakiś pomysł to możesz się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pozbyłbym się tego wielkiego banera. Chyba że zależy ci na nim to przynajmniej zmniejszył bym o połowę. Logotyp wraz z menu do poprawy, dodaj może jakiś separator pobaw się fontem. Co to artykułów nic tam się jeszcze nie dzieje. Wysłane z mojego MB855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Co to artykułów nic tam się jeszcze nie dzieje.Ale zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chodzi o to że grafika jest nie przygotowana w tej strefie Wysłane z mojego MB855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mi się nie podoba że reklama jest po lewej stronie, jak już to bym dał dwie reklamy po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dostałem wiele sugestii co do wyglądu z czego bardzo się cieszę gdyż widzę wasze zaangażowanie Oto efekt mojej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Za mało danych na tej górce - 2x sieci spolecznosciowe. Dopracuj to. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie dostrzegam żadnych zmian. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To nie są powtórzone sieci tylko jedno jest do logowania, a drugie to statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To też bez sensu bo może być f 1026 T 217 G+ 50 Czyli logowanie i zaraz przy znaku ile "lajków“ mamy. To moim zdaniem nuży harmonie portalu. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzisiaj do wieczora przedstawię trochę inne zagospodarowanie przestrzeni Teraz lepiej? Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Źle nie jest, ale jesteśmy na etapie gdzie nie mogę określić co jest nie tak. Jednak coś jest nie tak... Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi