UXIX Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Posiadam GT-i8190N i korzystam z wielu portali społecznościowych jaki rom dla drugiej młodości telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na pewno cyanogenmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 @Mitlex Warto NovaFusion w najnowszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 @King_Stone_69 Nie wiem czy masz zwykłą wersję czy z nfc ale masz s3 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 @KitLer Raczej z NFC bo N na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Chodzi mi o to, że nie wiem czy King_Stone ma i8190 czy i8190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja mam GT-i8190 bez literki na końcu. Co do romu to czego od niego oczekujesz i o jaką wersje Androida ma być oparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Może pomoże instalacja moda xPerformance? Słyszałem, że nowsze wersje TWRP na S3 Mini trzeba instalować z NovaFusion to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nova Fusion ma wersję 2.8.0.0. Ściągnij od Android-Andi 2.8.7.3: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2748327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dodatkowe pytanie: Może lepiej zainstalować to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_x Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Miałem ten sam dylemat, bo też mam wersje z literą N na końcu, który ma NFC. I sprawdzałem już Romy: Cyan, Ressurection Remix, AOKP w różnych wersjach systemowych, lecz niestety żaden nie wspiera NFC...Dodatkowo miałem Buga po podłączeniu wyłączonego telefonu do ładowarki i wtedy uruchamiał się ponownie sam do ekranu gł. Póki co wróciłem do Stockowego Romu i myślę, który wgrać, żeby chociaż nie było tego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 A najnowszy, najszybszy i najstabilniejszy custom rom na s3 mini to w chwili obecnej? Korzystam z cm11 od novafushion. Ale myślę nad zmianą. Pytanie na co konkretnie? Interesują mnie tylko wersje Stable żadne alpha, lub testing. Ktoś coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Na mini? KitKat bardzo odchudzony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Na mini? KitKat bardzo odchudzony Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKorzystam 2 tydzień z Lineageos 13. Wersja stable. I poza zmułami aplikacji OLX. Reszta pływa jak powinna. Bateria też trzyma przyzwoicie. Dzień bez ładowarki. Jedyny problem jaki jest to brak roota. Próbowałem wszystkiego i zrootować ten lineageos nie mogę. Na xda piszą że to błąd tego romu. Przyzwyczaiłem się i jakoś żyję bez roota Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi