rafcio_100 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam, postanowiłem sprawdzić czy da się używać smartfona na androidzie w jak najmniejszym stopniu korzystać z google.. Zainstalowałem CM11 bez tych aplikacji od googla i mam problem z jedną grą Clans of Clans i nie tylko. W aplikacji gry play mam zapisane dużo postępów w grach. Próbowałem zainstalować samą tą apkę ale ona wymaga usług google. Spróbowałem zainstalować same te usługi ale jakoś to wszystko mi nie chce działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie działa Ci, bo usługi Google potrzebują sklepu Play. To tak jakby spróbować sprawdzić czy PC odpali nie mając podłączonego monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie działa Ci, bo usługi Google potrzebują sklepu Play. To tak jakby spróbować sprawdzić czy PC odpali nie mając podłączonego monitora. lepiej "sprawdzic, czy pc działa nie mając prądu" zainstaluj PEŁNE gappsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi