smiglo24 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam all Ciekawy jestem co ta słuchawka jest warta...Czy są na nią jakieś cyganki...I jak z wykonaniem , czy jest solidna i wytrzymała w eksploratacji.Będę wdzieczny za wszelakie info na ten temat.Pozdro Sony Xperia E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997251 - to jest do zwykłego e, a ponoć ten telefon występuje w wersji dual sim. Wysłano z telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smiglo24 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzięki Aloizy za zainteresowanie .Narazie jeszcze go nie mam , może w następnym tygodniu będzie...To się okaże czy dual.Miło by było jak by jakiś user posiadający owy fonek napisał coś o wytrzymałości na upadki i jak się ma wyświetlacz na zarysowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja mam gorille ale i tak zakładam folię, nie ufam aż tak bardzo takim wynalazką. Wysłano z telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smiglo24 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Fonki zamówiłem , przyjdą na dniach...Dzięki Aloisy za oddanie głosu pozdrawiam.Jak dla mnie temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
smiglo24
Witam all
Ciekawy jestem co ta słuchawka jest warta...Czy są na nią jakieś cyganki...I jak z wykonaniem , czy jest solidna i wytrzymała w eksploratacji.Będę wdzieczny za wszelakie info na ten temat.
Pozdro
Sony Xperia E
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi