mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wgrałem Resurrection Remix i tutaj podobny problem... Tylko że wszystko czyta oprocz pamieci wewnetrznej. Aplikacje nie widza ale Google Play widzj i instaluje appki, ustawienia w Androidzie tez normalnie pokazuja ale w menedzerze plikow android jedt tylko sd, ss nie mozna zrobic, nie mozna nic pobrac, nie mozna robic zdjec itp. Na stocku all dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Prosilismy abys wgrał stocka, patrzyles czy na stocku to samo? Czy udało Ci się wgrać odinem bo pisałeś ze masz problemy z odczytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 O 31.03.2016o22:24, Mitlex napisał: Prosilismy abys wgrał stocka, patrzyles czy na stocku to samo? Czy udało Ci się wgrać odinem bo pisałeś ze masz problemy z odczytem Wgrałem stocka odinem i tam wszystko śmiga ale muli touchwiz bardziej od CM13 Problem rozwiązany. Wystarczyło wgrać TWRP 3.0.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 NeoCM Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To przywróć stocka. W tedy zobacz czy działa ci slot sd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrX3nO
Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi