androidek1119 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Siema! Szukam sposobu instalacji karty sd ( 32 GB) jako pamięci wewnętrznej. Posiadam cyangenmoda 12.1 ale moge tez miec 13.1. Macie jakiś sposób na to? Podzielcie się prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nawet nie próbuj robić karty SD jako pamięć wewnętrzna, bo prosisz się o kłopoty. Możesz zrobić SWAP pamięci jedynie, a do tego jest u nas poradnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Radzę tak samo jak kolega wyżej, lepiej zrobić Swap pamięci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 androidek1119 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 O 21.03.2016o21:26, CyanowySamsung napisał: Nawet nie próbuj robić karty SD jako pamięć wewnętrzna, bo prosisz się o kłopoty. Możesz zrobić SWAP pamięci jedynie, a do tego jest u nas poradnik. Okey, ale możesz podrzuć mi link bo za chol*** nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Proszę: Nie wiem gdzie szukałeś Ja znalazłem w minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
androidek1119
Siema! Szukam sposobu instalacji karty sd ( 32 GB) jako pamięci wewnętrznej. Posiadam cyangenmoda 12.1 ale moge tez miec 13.1. Macie jakiś sposób na to? Podzielcie się prosze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi