heheszki33 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam Mam Problem Ponieważ Moj Samsung Galaxy Grand Prime po Hard Resecie, Zarządał Gmailu i hasła do Synchronizacji Gmail a Ja Nie pamiętam Albo Hasła albo Gmailu.. Nie wiem jak to pominąć... Zna ktoś sposób na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Spróbuj kliknąć dalej albo zrób nowe konto potem dodasz nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heheszki33 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 juz zmienie, Własnie sie nie da zrobić nowego, chce Gmailu tego co był pierwszy raz wstukiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Spróbuj wyłączyć wifi, i zresetować telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zrób w recovery wipe data, system, cache i dalvik cache, a następnie wgraj stocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heheszki33
Witam Mam Problem Ponieważ Moj Samsung Galaxy Grand Prime po Hard Resecie, Zarządał Gmailu i hasła do Synchronizacji Gmail a Ja Nie pamiętam Albo Hasła albo Gmailu.. Nie wiem jak to pominąć... Zna ktoś sposób na to?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi