Maszek Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam Na cm13, nie zapisują mi się mi się stany gry(np. zapisy, jak doszedłem do 6lvl to jak włączam drugi raz to muszę grać od nowa) lub nawet za drugim razem nie chcą się włączyć... Wie ktoś coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 odpowiedź jest prosta: zmień rom. cm13 nie jest jeszcze w pełni sprawny i to może być przyczyna, ale nie jestem w 100% pewien.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ale kiedy instaluje cm 12.1 to mam lagi we wszystkich grach, więc też lipa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ale zapisywało? to idź na kompromis.. lagi albo zapis statów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 to już wole nie grać, bo jak mają być lagi to telefon nie będzie cały... można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Uwierz mi,znam to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maszek
Witam
Na cm13, nie zapisują mi się mi się stany gry(np. zapisy, jak doszedłem do 6lvl to jak włączam drugi raz to muszę grać od nowa) lub nawet za drugim razem nie chcą się włączyć...
Wie ktoś coś na ten temat?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi