L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam ! Kumpel dał mi motorole w której zbyt dużo razy źle wpisał hasło .. Nie mogę wejść w Recovery żeby zrobić factory reset nigdy nie miałem Motoroli więc nie wiem co zrobić ... Jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Po pierwsze zła nazwa tematu.. Jaka to motorola? Jak próbujesz wejść do tego recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Razr i .Klawisze Power , volume - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Widać że nie znasz pojęcia Zablokowany Bootloader. Motorola i inne firmy blokują dostęp do recovery i fastboota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Znam pojęcie .. Napisałem wyraźnie nie miałem nigdy Motoroli .... Nie pisz takich bzur jeżeli nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie prawda, motorola nie blokuje dostępu do recovery i do fastboota Wyłącz telefon, i spróbuj wejść do fastboota poprzez kliknięcie wszystkich klawiszy na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 No ale co się dzieje? Jakakolwiek reakcja? Włącz telefon, podepnij do kompa, pobierz paczkę ADB and fastboot, wpisz komendę "adb reboot-bootloader" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wyświetla się jedynie przez chwilę zielony pasek na ekranie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 To nie jest przypadkiem tak że jeżeli kilkukrotnie poda się błędne to pojawia się nowa opcja do odblokowania np. hasło do konta google? Kiedyś to gdzieś widziałem :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tak .. :/ próbuje przez fastboot ale nie mogę włączyć USB debugowania przez tą blokadę ekranu .. Da się jakoś włączy debugowanie z poziomu komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A on czasem nie potrzebuje prądu? Wgrać stocka próbowałeś ? Ps. zmniejsz sygnaturę, bo rozciąga za mocno forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tylko pytanie jak wgrać ten stock :/ wyświetla się error że telefon nie jest w trybie fastboot tylko że ja nie mogę w niego wejść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
L0LEK
Witam !
Kumpel dał mi motorole w której zbyt dużo razy źle wpisał hasło .. Nie mogę wejść w Recovery żeby zrobić factory reset nigdy nie miałem Motoroli więc nie wiem co zrobić ... Jakieś propozycje ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi