Prometeusz89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 I jak moża to przez odina.... i prosze o linki do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 See Root! Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Trzeba to zrobić po kolei - najpierw Root --> CWM Recovery --> CM10Robisz to na własną odpowiedzialność...Root (specjalnie pod ten telefon):CWM Recovery:1. Pobierz ROM Manager:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=pl2. Stuknij w "Zaflaszuj ClockworkMod Recovery"3. Wybierz swój model telefonu.4. Po pobraniu i zaflaszowaniu wyjdź z aplikacji..CM10:1. Pobierz najnowszą wersję CM (pod tym linkiem poniżej to jest CM na Galaxy S, ale to chyba nie ma dużej różnicy):http://get.cm/?device=galaxysmtd2. Wrzuć cm-10.X-XXXXXXXX-NIGHTLY-galaxysmtd.zip na kartę SD3. Uruchom CWM Recovery za pomocą kombinacji przycisków Vol Up + Power + HomeW Recovery poruszasz się za pomocą przycisków głośnośći i zatwierdzasz przyciskiem Home lub Power.4. W Recovery wypierz pozycję "backup and restore", a następnie "backup. W razie kłopotów możesz przywrócić stary system wybierając pozycję "restore".5. Zejdź do pozycji "wipe data/factory reset" i potwierdź schodząc do pozycji "Yes".6. Następnie zejdź do pozycji "wipe cache partition" i po tak samo jak wyżej.7. Później wejdź do pozycji "install zip from sdcard" --> "choose zip from sdcard" i wybierz plik zip, który wgrałeś wcześniej...8. Po instalacji CM wróć do głównego menu i wybierz pozycję "reboot system now"...Gotowe! ROM CM10 masz zainstalowany...Mam nadzieję, że pomogłem... instrukcja ROOT Galaxy S Advance (I9070).doc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Znów portal chomikuj - proszę o wyrzucenie tego na forum lub zmianę serwera. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil0096211111 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 czy można wgrać cm 10.1 na jelly bean 4.1.2? proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil0096211111 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 mam jeszcze jedno pytanie jaki jest aktualnie najszybszy i stabilny cm który mógłbym wgrać poprzez ten poradnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ta wersja 10.1 będzie najlepiej chodzić na twoim telefonie. Ale wersje dzienne, czy coś to już nie pytaj- bo tu Ci nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 11 godzin temu, kamil0096211111 napisał: mam jeszcze jedno pytanie jaki jest aktualnie najszybszy i stabilny cm który mógłbym wgrać poprzez ten poradnik? Tutaj masz możesz sobie wgrać kliknij mnie Jest to android 4.4.4 kitkat cm 11.0. Według mnie on jest najładniejszy PS; Jest jeden bug, kamera nienagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil0096211111 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wielkie dzieki cm bardzo ładny i o wiele szybszy niż mój 4.1.2 problemów z kamerą nie zauwarzyłem nagrywa normalnie tylko mam problem ale już ostatni czy może ktoś mi napisać co zrobic żeby było google play bo nigdzie nie moge znaleźć w telefonie a muszę zainstalować z tamtąd pare programów z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 a gapps wgrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil0096211111 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nie wgralem sam cm bo nie bylo tam gapps w tym linku od TheUltiPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Tu masz różne gapps do różnych wersji CM. http://cyanmod.pl/gapps/ Wybierz sobie "mini standard" do swojej wersji, jeśli nie chcesz dużo "zaśmiecać" systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Prometeusz89
I jak moża to przez odina.... i prosze o linki do pobrania
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi