nowy-w-gsm Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam .Właśnie próbuję wgrać rom z tego tematu .Wgrany rom tak jak w opisie.Zrobiony root. Podczas insalacji cwm pojawia sie bład "installation aborted."Co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 instalation aborted to nie wszystko. wcześniej powinieneś mieć nazwę błędu. Podaj go nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nowy-w-gsm Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie widze żadnego błedu. Mam tak: --Install/sdcard... Finding update package.... Opening update package.... Install update.... Install aborted..... To spiasłem co widze na lcd:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jaka wersja cwm/twrp Zmień wersję recovery oraz wersje romu zobacz czy ten błąd pojawia się na tym romie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nowy-w-gsm Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Wszystko pobrałem z linków podanych w temacie o wgrywaniu romu. Gratuluje autorowi opisu i cytuję "Paczki wgrywamy bezpośrednio na karte SD w telefonie nie wypakowywując ich!" to po jakiego diabla jest to popakowane w 1000 paczek? I człowiek się głowi co jest nie tak.Skąd błedy przy instalacji? Po za tym rom nie ma języka polskiego.Przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nowy-w-gsm
Witam .Właśnie próbuję wgrać rom z tego tematu .Wgrany rom tak jak w opisie.Zrobiony root. Podczas insalacji cwm pojawia sie bład "installation aborted."Co z tym zrobic?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi