Hajko Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Mam problem z pobraniem aplikacji ze sklepu play... mam samsunga galaxy s4(i9500) 8rdzeniowego. Gdy chce pobrać aplikacje, pobiera się do końca lecz wyskakuje błąd 963? Jak temu zaradzić POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Też mam ten sam błąd. Spróbuj odinstalować aktualizacje google play i wyczyścić jego dane A dobra już naprawiłem. Wejdź w ustawienia > aplikacje > wszystkie > Sklep Google play odinstaluj aktualizacje i wyczyść dane > aplikacje > wszystkie > usługi google play i wyczyść dane > aplikacje > wszystkie Menadżer pobierania > wyczyść dane > wchodzisz w sklep google play i sie cieszysz. A jak ci sie nieaktualizuje to zrób to wszystko jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi