Matikoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mam w tej chwili numer zastrzeżony, jak mogę go wyłączyć, na stockowym oprogramowaniu wiedziałem jak to zrobić. tutaj nie mam zielonego pojęcia, z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Z tego co pamiętam można to zmienić kodem. Dany operator ma taką opcję. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matikoo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A nie ma tutaj takiej opcji, żebym mógł to zrobić przez telefon???Na poprzednim sofcie, mogłem to swobodnie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Nie twierdze że nie ma, jednak ja z tego nie korzystam i nie wiem gdzie mogła by być. Natomiast wiem że jest kod który włącza i wyłącza ukrywanie numeru. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matikoo
Mam w tej chwili numer zastrzeżony, jak mogę go wyłączyć, na stockowym oprogramowaniu wiedziałem jak to zrobić. tutaj nie mam zielonego pojęcia, z góry dzięki za odpowiedź
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi