Wildrik Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam, moim problemem jest brak połączenia z komputerem, wszystko działa jak zreinstaluje sterowniki do telefonu, ale jak odłącze i podłącze telefon nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Sprawdzałeś na innych portach usb? Inny kabel? Komputer? Podstawowe rzeczy sprawdź możesz zainstalować jeszcze raz najnowsze sterowniki od LG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wildrik Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Właśnie o to chodzi że sprawdzałem, i mam najnowsze sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marines Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A może potrzebujesz oprogramowania? Ja w swoim Samsung Galaxy S4 muszę mieć np. zainstalowany program Kies. Pewnie ze względu na to, że Android słabo współpracuje z Windowsem. A może chodzi o kabel? Ja zawsze kupuję kable w sklepie http://top4mobi.pl/ i zawsze byłem zadowolony więc jak coś to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wildrik
Witam, moim problemem jest brak połączenia z komputerem, wszystko działa jak zreinstaluje sterowniki do telefonu, ale jak odłącze i podłącze telefon nie działa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi