Sulik02 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam, mam pytanie. Otóż przez przypadek odinstalowalem Sklep Play i teraz nie umiem go przywrócić. Na tabecie nic nie było zmieniane ani instalowane ( chodzi o romy itp. Itd.). A próba instalacji gapps kończyła się błędem "Instalation Aborted" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Dodam, że nie ma działu poświęconego temu modelowi, więc zostawiam temat w tej lokalizacji jakiej jest.lenovo a 3500 FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ale mamy dział inne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 @Sulik02 a jakie gappsy instalowałeś? Podejrzewam, że pozostanie Ci wgranie czystego firmware, to na pewno pomoże. Nie jestem pewien czy nadpisywanie gappsów systemowych, innymi gappsami nie wywali błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sulik02
Witam, mam pytanie. Otóż przez przypadek odinstalowalem Sklep Play i teraz nie umiem go przywrócić. Na tabecie nic nie było zmieniane ani instalowane ( chodzi o romy itp. Itd.). A próba instalacji gapps kończyła się błędem "Instalation Aborted"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi