SALL666pl Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam Mam pytanie jak moge wgrać cyjana do mojego LG L7 ? Bo ten orginalny frimware sie tnie laguje i szkoda słów... Więc prosił bym krok po kroku opisac przedstawic jak wgrać Cyjana Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Masz 3 poradniki w dziale poradniki, Romy i mody.. Naprawdę ci nie pomagają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALL666pl Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Przepraszam ze zle go umiesciłel No niestety nie pomagają.... bo juz mam problem przy podłączeniu telefonu ze komputer wgl go nie wykrywa niby jest jak mam go podłączyc czy pamiec masowa czy cos ale nadal nic... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Nie rozumiem sformuuj to może jakoś inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALL666pl Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 W sensie ze jak podłączam kabel usb pod pc a nastepnie pod telefon, komputer zupełnie nie wykrywa telefonu.... ale jak właczam debugowanie usb to juz tel no niby jest podłączony ale sie mieli ze niby instaluje sterownik i mieli po czym jest nie powodzenie ;/ i nie moge zadnego kroku innego zrobic bo komputer nie chce mi tel wykryc czy zainstalowac jegoo sterów ale sterownki juz instalowałem pare razy ;/ i nadal nic... EDIT- dobra juz mam działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SALL666pl
Witam Mam pytanie jak moge wgrać cyjana do mojego LG L7 ? Bo ten orginalny frimware sie tnie laguje i szkoda słów...
Więc prosił bym krok po kroku opisac przedstawic jak wgrać Cyjana Z góry dzięki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi