zetor ls Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam jestem tu świeży więc się zapytam czy mogę wgrać cyanogenmod 13 na androida 5.1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Na ten model jest możliwość wgrania Cyanogenmoda 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetor ls Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Odsyłam Cię do tematów: Tutaj masz odblokowanie bootloadera: Uważam temat za zamknięty ze względu na dostarczenie niezbędnych linków do rozwiązania problemu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zetor ls
Witam jestem tu świeży więc się zapytam czy mogę wgrać cyanogenmod 13 na androida 5.1.1
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi