PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Aplikacja blokuje reklamy w calym urzadzeniu. U mnie sie sprawdza:) ROOT WYMAGANY DOWNLOAD http://www.adaway.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 U mnie po wgraniu Pure juz nie dziala i musze ogladac reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 U mnie na kazdym jednym telefonie dziala bardzo dobrze:) ale sa jeszcze inne blokery jak poszukasz. Ja dodalem ten bo tego uzywam na codzien i jest sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 jest adblocker, działa nieźle, ale wymaga xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 adblocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 U mnie jest problem bo Pure Performece albo Kernel(nie pamietam) po restarcie telefonu resetuje sie plik hosts i reklamy mam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 to musisz pójść na kompromis albo pure albo reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wiem. I zostawilem pure bo reklamy wcale az tak bardzo nie przeszkadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Czyli jesli masz pure performance to nie da sie blokowac reklam? Pytam bo nie uzywalem nigdy tego pure performance:) ale jesli tak to osobiscie wolalbym chyba blokowac reklamy [emoji14] nie wyobrazam sobie wszedzie reklam juz za bardzo sie chyba przyzwyczailem ze ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie nieda sie. Chyba ze instalowal bys pliki hosts po kazdym wylaczeniu telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi