PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Cortana to osobisty asystent. Mozesz do niej mowic co Ci przyjdzie do glowy. Niestety tylko po angielsku. Osobiscie raczej nie uzywam. Dzis zainstalowalem zeby zobaczyc jak dziala i narazie odpowiada na wszystkie pytania Cortana_v1.4.5.806-enus-release_apkpure.com.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pamiętam, że Cortana miała w sobie swoistą bombę psującą fona. Nic u Ciebie takiego nie wystąpiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie wszystko dziala jak nalezy. Ale do kompletu przydalby sie jeszcze jezyk polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To ja wiem i dlatego na razie nie skorzystam, bo angielski mam słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 @CyanowySamsung bombę? Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 @extremerogo kłóciła się z ok,Google i psula mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dokładnie to miałem na myśli Najwidoczniej już to naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 @CyanowySamsung albo nie każdy ma ten problem a sama apka to coś jak svoice na samsungi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Nie wiem jak dziala. U mnie stock goscil tylko 5 minut od pierwszego wlaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi